Közérdekű Hírportál
Közérdekű Hírportál
 
Menü
 
 
JOGSEGÉLY

AUTÓS JOGSEGÉLYSZOLGÁLAT A SZÖVETSÉG REGISZTRÁLT TAGJAINAK!!

dr.SZIKLAI JÁNOS ügyvéd

telefon: +3620/939-17-88

e-mail: drsziklai@t-online.hu

web:  www.sziklai-ugyved.hu

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Naptár
2017. Augusztus
HKSCPSV
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
<<   >>
 

 

  

 

 

 

Impresszum

 

 
AKTUÁLIS
AKTUÁLIS : BUDAPESTEN ÚJRA PARKOLÓ PÁLYÁRA TETTÉK A JOGOT ÉS A TISZTESSÉGET!

BUDAPESTEN ÚJRA PARKOLÓ PÁLYÁRA TETTÉK A JOGOT ÉS A TISZTESSÉGET!

  2012.03.06. 19:12

A parkolással kapcsolatos, újra előtérbe kerülő erkölcstelen túlkapások, és jogsértések miatt a civilek, Magyarország miniszterelnökéhez, Orbán Viktorhoz fordulnak  segítségért.

A politika korrupt, erkölcstelen résztvevői évtizedeken keresztül bármit megtehettek az állampolgárokkal. A Demszky korszaknak, a várost és a lakóit sem kímélő arcátlanul arrogáns rendszerében nem volt kegyelem az itt élő, és közlekedő, autóval rendelkező polgároknak. Európa legkorruptabb, legaljasabb rendszerét építették ki és működtették, a budapestiek rovására. Milliárdokat tüntethettek el az egyéni érdekek kiszolgálására felépített „koalíciós” parkolási rendszerben. Függetlenül attól, hogy fővárosi érdekeltségű, vagy magánkézben lévő társulásról volt szó, korrupciós botrányok sorozata jellemezte a működésüket. Az arrogáns, a jogot és az erkölcsöt semmibe vevő Fővárosi Közgyűlés és a kerületek vezetői által megalkotott és jogerőre emelt társadalom, és jogellenes szabályozó rendszer megtette a magáét. Statáriális jellegű, egyoldalú, kétes bírósági ügyintézés, a parkolási cégeknek kiemelt jogokat biztosító, és a legrosszabb önkény időszakát felidéző eljárási út jellemezte és jellemzi az állampolgárok ellen manapság újra beindított pénzbehajtó hadjáratot. Sajnos napjainkban úgy tűnik, újra elpofátlanodtak a már idejemúlt, erkölcsileg többszörösen megsemmisült, koalíciós dátumozású parkolási királyságok, akik újra 2005-ös, 2008-as parkolási pénzeket akarnak kipréselni az állampolgárokból. Ebben segédkezik, az "új arcként" megjelenő, és feltehetőleg közútálatra törekvő dr. Németh László Alajos ügyvéd irodája, akinek a munkatársai akik elég furcsán értelmezik a jogot. Pótdíjakat, kezelési, bírósági és ügyvédi költségeket, végrehajtási díjakat soroló felszólításokkal árasztják el, és félemlítik meg újra a Budapesten valaha is autózó polgárokat, még akkor is, ha esetleg már lejárt tartozásról van szó, ami egy jogállamban akár súlyos etikai vétség is lehetne. Az Alkotmánybíróság egyszer már megakasztotta a hasonló törekvéseket, a jogtalan működés, az erősen aggályos bírósági ügymenet, és a temérdek jogsértés miatt. Persze az érdekkörök rögtön munkába léptek, és apránként visszavették a jogtalanul megszerzett jussukat! A mezei állampolgár, a kisember, azonban úgy tűnik, már soha nem tudja levakarni magáról ezeket a közúti rablókat. Bízunk benne, hogy egyvalamit elfelejtettek! Ez már (legalábbis reméljük!) nem az a kormányzati környezet, amiben ezt ismét meg lehet tenni.  ….vagy átlagemberként könyveljük el, hogy az államgépezet mögé bújó korrupt, pénzhajhász körök, állami, és jogi segítséggel mindig átgázolhatnak az állampolgárokon?

 


Érthető, ha a jelenlegi kormány, a napi politika küzdelmeiben eddig képtelen volt időt szakítani arra, hogy a társadalmi elfogadottság leghalványabb árnyékát is nélkülöző parkolási rendszert végre tisztába tegye. Az arcátlan módon, itthonról szított nemzetközi politikai támadások kivédése leköti Orbán Viktor, és szűk körének minden idejét, de most konkrétan Magyarország miniszterelnökének a segítségét kérjük, hogy vessen véget a parkolás körüli újból felerősödő fosztogatásnak, és jogsértéseknek. Csak bízni tudunk abban, hogy az utca emberének a segélykiáltását meghallják, és nem csak azért, hogy utána még keményebben csapjanak le a panaszkodó tömegre, hanem valóban mérlegelve a rendszer által okozott károkat, és egy a jog és az erkölcs szem előtt tartása mellett meghozott döntéssel véget vessenek az utca emberével szemben folytatott totális háborúnak.  

Egy dolog az erkölcstelen szabályozókra épülő rendszer. Megint egy másik dolog, hogy ehhez a bírák és ügyvédek hada nyújtott és nyújt jogi támogatást, miközben ők talán még jobban tudják mint mi, hogy hatályos jogszabályokat semmibe vevő, erkölcstelenül megalkotott, tisztességtelen módszerekkel és rendeletekkel sikerült falhoz állítani és kiszolgáltatott helyzetbe hozni az embereket.  Eddig soha senki nem vizsgálta meg, hogy az állampolgárok jogszerűtlen kifosztásán kívül, milyen károkat okoztak azzal, hogy az embereknek a jogba és tisztességbe vetett hitét is tönkretették. Az elmúlt több mint húsz év végtermékeként a politikus nem a tisztességes ember szinonimája, de ezen a megítélésen lehetne javítani, ha most azt mondanák, hogy elég volt (bár tudjuk, hogy a mai világban a pénz a tisztesség előtt áll).

Mint ahogy ez a kormány már sokszor bebizonyította, nem vállalnak közösséget az országot tönkretevő és elherdáló politikusokkal, kérjük, tegyék ezt meg most is! Bár, már az sem érdekelne minket, ha a letűnt tolvaj, korrupt parkolási rendszerek résztvevőit futni hagynák, de egyszer végre LEGYEN MÁR ELÉG!! Vakarja már valaki le ezeket az ingyenélőket rólunk!

Csak remélni tudjuk, hogy ennek a szétlopott és elherdált országnak a lábra állításán dolgozó kormány vezetője - Magyarország Miniszterelnöke -, a hitelesek problémája után, most újra, egy milliókat érintő témában is felszólaljon az állampolgárok védelmében. Kinek jó az, ha egy ország polgárai, végleg elveszítik a jogba, a tisztességbe, és a politikába vetett hitük utolsó darabkáját is. Miért kell a napjainkat úgy élni, hogy mindenféle jöttment hiénák miatt, reggeltől estig azzal kelljen szembesülnünk, hogy sima állampolgárként, a jogalkotók, és jogalkalmazók trükkjeinek jóvoltából, mi vagyunk a tápláléklánc legalján. Hogyan lehet úgy egységbe tömörülve tolni a kátyúba irányított ország szekerét, hogy közben mindenféle hátulról támadó, kiskirályokkal, az őket kiszolgáló meghasonlott jogászokkal, ügyvédekkel és végrehajtókkal kelljen megalázó küzdelmet vívnunk. …, hogy nem tudunk úgy kimenni az utcára, hogy ne rúgjon belénk, ne büntethessen agyon valamelyik erre feljogosított erőszakszervezet? Érdekel itt még valakit, hogy elvesztettük a bizalmunkat, a jogba, a morálba, a tisztességes bánásmódba vetett hitünket, hogy már utolsó senkinek számítunk ott ahol élünk, és hogy ennek a kizárólag a közpénzek eltüntetésére alkalmas rendszernek semmiféle társadalmi elfogadottsága nincs!? Mindenki tudja, hogy a tisztességtelen eszközökkel kikényszerített pénzeink – melyeknek elvileg a köz kasszájába kellene potyogni, ha a parkolóórába dobjuk – kézen-közön eltűnnek. Talán ideje lenne a jog rendszeréből kitakarítani mindazon jogalkalmazókat, akik a jogsértések láttán nem protestáltak, hanem a várható haszontól elvakítva résztvevőként együttműködnek ebben az etikát és az igazságosság elvét egyaránt súlyosan károsító rendszerben, ezzel is hozzájárulva az állampolgárok demoralizálásához. Kérjük, hallgassa meg azokat a civil szervezeteket, amelyek évek óta egy tisztességes és a köz érdekeit szolgáló működéséért küzdenek.

Mivel ennek a városnak a vezetői közül várhatóan senki nem fog a védelmünkre kelni, - Orbán Viktor úrhoz - Magyarország miniszterelnökéhez fordulunk segítségért.   Kérjük, hogy vessen véget annak a gátlástalan pénzbeszedési hullámnak, amit az olyan, már többszörösen devalválódott parkolási cégek, mint a BÖP, és a kifosztásunkra szakosodott gátlástalan ügyvédi irodák intéznek újra az állampolgárok ellen.

Tisztelettel kérjük a Miniszterelnök urat, hogy vessen véget ennek a méltatlan és méltánytalan bánásmódnak. Budapest nem kétmillió autós bűnöző otthona, ahogy Fürst úr – a Centrum atyja (volt VI. kerületi alpolgármester, majd centrumos igazgató…), a budapesti polgárok áruba bocsátója - annak idején kijelentette, hanem egy gyalázatos jogi háttér megteremtésével rendszeresen kifosztott, és egyébként jogkövető állampolgárok élettere. Ezeknek a mindenki által cserben hagyott, és elárult polgároknak Ön az utolsó reménye!

-bögi-

 

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
HIRDETÉS

 

 
Óra
 
SMS HIRDETÉS
 


 

 

Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!    *****    ONMYMIND \\ EGY ÁTLAGOS SRÁC BLOGOL MINDENRÕL AMI ESZÉBEJUT \\ ZENE, CIKKEK, KRITIKA? KATTINTS ÉS OLVASS MOST KEDVEDRE    *****    **********Rengeteg AKCIÓ! Vegyszermentes kozmetikmok és bio mosó és tisztítószerek, munkalehetõséggel! ***********    *****    OKTATÁS INGYENESEN az ASZTRO-suliban, Asztrológiai tanácsadás BECSÜLET KASSZÁS alapon! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Hírek a folytatásról - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed -    *****    LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT * LORDE * ISMERD MEG TE IS * LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Nem értesz a CSS kódokhoz/nem tudod egyedül fenntartani oldalad/szeretnél egy társszerkesztõt? Írj nekem! - sakura-ec.gp    *****    ISMERD MEG A GYÖNYÖRÛ OSCAR-DÍJAS SZÍNÉSZNÕT, ALICIA VIKANDERT, AKI A 2018-AS TOMB RAIDER LARA COFTJÁT FOGJA ALAKÍTANI!    *****    "Céljuk fellelni az Egyesülés Pengéjének darabjait, és újra felemelni a Lidérckirályt."    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.