Közérdekű Hírportál
Közérdekű Hírportál
 
Menü
 
 
JOGSEGÉLY

AUTÓS JOGSEGÉLYSZOLGÁLAT A SZÖVETSÉG REGISZTRÁLT TAGJAINAK!!

dr.SZIKLAI JÁNOS ügyvéd

telefon: +3620/939-17-88

e-mail: drsziklai@t-online.hu

web:  www.sziklai-ugyved.hu

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Naptár
2018. November
HKSCPSV
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
<<   >>
 

 

  

 

 

 

Impresszum

 

 
EZ + AZ

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

ELEKTRONIKAI SZERVIZBÁZIS BÉKÉSCSABÁN

  2012.03.20. 14:18

Új csarnokberuházás az Electric Worldnél
Békéscsabán 225 millió forintos befektetéssel kétezer négyzetméteres új központi csarnokot hoz létre az Electric World Kft. Az Európai Unió által 100 millió forinttal támogatott beruházás a cég kilenctagú országos bolthálózatának szervizhátterét látja el.

Magyar szoftver óvja a világ vasútjait

  2012.03.20. 14:03

Automatizált vasútbiztonság
Magyar szoftver óvja a világ vasútjait

Továbbfejleszti vasúti biztosítórendszer-tervező és -szimulátor alkalmazásait a Transys Kft. A megoldást már most is számos európai és távol-keleti ország mintegy 20 vasúttársasága és intézménye használja. A mintegy 33 millió forintos uniós támogatással megvalósuló, összesen 71 millió forintos KMOP 1.1.4-09-2010-0064 projekt világszerte piacvezetővé teszi a céget a szegmensben működő független fejlesztők között.

MOBIL LABORATÓRIUMOK AZ ÖKOLÓGIAI GAZDÁLKODÁS SZOLGÁLATÁBAN

  2011.11.22. 13:48

A Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. 2009-ben kezdte el mozgó laboratóriumainak felszerelését, melyet a KEOP-6.2.0/B/09-2009-0005 számú pályázat tett lehetővé. A laboratóriumok még átfogóbbá és biztonságosabbá tették a hazai ökológiai gazdálkodók és az általuk termelt élelmiszerek ellenőrzését. A pályázat segítségével a cég számos műszert és ellenőrző laboratóriumi eszközt szerzett be, melyeket három különböző területen használnak:     Egyfelől eljárásokban, melyek azt vizsgálják, hogy egy termék megfelel-e az ökológia gazdálkodás kritériumainak. Itt használnak többek között egy GMO mentesség igazolására szolgáló tesztcsíkot. Erre azért van szükség, mert az ökológiai gazdálkodásban tilos bármilyen, genetikailag módosított szervezet használata.

KEDVCSINÁLÓ TÖRÖLKÖZŐ - A KÉZMOSÁSI SZOKÁSOK A KÖRÜLMÉNYEKTŐL FÜGGENEK

  2011.11.22. 12:43

A megfelelő minőségű higiéniai felszerelések javítják csak érdemben a kézmosási szokásokat, hajlandóságot − derül ki a svájci CWS-boco magyarországi felméréséből. A vizsgálat első háromnegyed éve alatt a kézmosás, a szappan és törölközőhasználat gyakorisága nagymértékben nőtt az hazai iskolákban a kontrolintézményhez képest.

Gyakoribbá vált a kézmosás és nőtt a szappan- és törölközőhasználat abban a három vidéki iskolában (Csanytelek, Békéscsaba, Kecskemét), ahol az intézmények hozzáférhetővé tették a diákok számára a megfelelő minőségű higiéniai felszereléseket − közölte az országos, nem reprezentatív felmérés eredményét a CWS-boco Hungary Kft. 

KÖZLEKEDÉSI ISMERETEK GYEREKEKNEK - KRESZ PARK SZENTENDRÉN

  2011.11.15. 10:36

Elkészült a KRESZ park az Egészséges és derűs gyermekekért Alapítvány napközijének udvarán, Szentendrén, a Dunaár u. 1. alatt. A 2-7 éves gyerekkel foglalkozó intézmény a hagyományos foglalkoztatás, a sószoba és a szakképzett napközis felügyelet mellett most már közlekedési ismereteket is tanít fiatal vendégeinek. A közlekedési park az intézmény meglévő játékai köré épült, az oda járó gyerekek közlekedési ismeretei, közlekedésbiztonsága már az átadást követő néhány napban látványosan fejlődött − ismertette az eredményeket Marsiné Tóth Veronika, az alapítvány és az intézmény vezetője. A kezdeményezés annyira sikeres, hogy a kicsik már a szüleiket is figyelmeztetik a tanult közlekedési jelekre.

A Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete értékelése a 2011. szeptemberi és első háromnegyed évi értékesítési mutatókról

  2011.10.05. 12:16

A 2011. szeptemberi forgalomba helyezés a személygépjárműveknél – az erősebb 2010. szeptemberi referenciához képest – minimális csökkenést mutat, miközben az éves időarányos adatok némileg még mindig meghaladják az előző évet, +3,8%. A kishaszon járművek területén további jelentős emelkedést tapasztalunk, 38,6%. A kishaszon járművek éves halmozott értékesítése jelentősen meghaladja a 2010. évi időarányos forgalomba helyezéseket, 22,8%.  Bízunk benne, hogy az év hátralévő részében további emelkedés várható az előző évhez és az előző hónapokhoz képest is.

IDÉN 10. ÉVE SEGÍTI A LEUKÉMIÁS ÉS DAGANATOS BETEG GYERMEKEK REHABILITÁCIÓJÁT A „TEGY” PROGRAM

  2011.10.03. 21:36

Művészek, közéleti és médiaszemélyiségek adják támogatásukat a Danone Kft. által indított társadalmi célú programhoz. A „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” program, idén 10. éve segíti anyagilag a leukémiás és daganatos beteg gyermekek rehabilitációját és egészséges klinikai táplálkozását. A programhoz a Tiszteletbeli Nagykövet címet kezdetektől viselő Várkonyi Attila (Dj Dominique) és Csisztu Zsuzsa mellett idén televízióból ismert személyiségek: Gombos Edina, Demcsák Zsuzsa, Váczi Gergő és Till Attila műsorvezetők, Molnár Ferenc Caramel, Rúzsa Magdi és Király Viktor énekesek, valamint Németh Lajos meteorológus adják támogatásukat, akikkel a TEGY jubileumi, születésnapi partiján együtt ünnepeltek a TEGY program támogatói és kedvezményezettjei.

ÚJABB SIKERES FEJLESZTÉST HAJTOTT VÉGRE A 3M, A MUNKAVÉDELEM TERÜLETÉN

  2011.09.28. 16:13

Továbbfejlesztette légzésvédő porálarcait az amerikai 3M. Az új maszkok kényelmesebbek, jobb kilátást biztosítanak és alacsonyabb légzési ellenállásúak. Számos területen, ahol a légzésvédők mellett szemvédelem is kötelező, a védőszemüveg párásodásának csökkentését is hatékonyan sikerült megoldaniuk, ami szintén fontos munkavédelmi szempont.

A porvédő álarcok egyik tipikus felhasználási területe a fa- és bútoripar, de általában is célszerű pormaszkot viselni mindenütt, ahol a levegő porszennyezettsége jelentős. Ez akár lehet a mezőgazdaságban is, gondoljunk csak az őszi aratások idején szálló vastag porfelhőkre, de az ipar és az élet rengeteg területén tudnak hathatós védelmet biztosítani ezek az új konstrukciójú maszkok.

A porálarcok és különböző szűrők használata nem csak nélkülözhetetlen, hanem sok esetben kötelező is. A dolgozók azonban általában csak olyan berendezéseket, készülékeket használnak, amelyek nem zavarják őket a munkavégzésben, azaz nem kellemetlen a viselésük.  A kényelmetlenséget okozó védőfelszereléseket sokszor csak a munkapadon, vagy az öltözőszekrényben láthatjuk viszont, így azonban nem töltik be a funkciójukat, miközben a dolgozók általában tisztában vannak vele, hogy az egészségük károsodhat. Ezért van nagy jelentősége a mostani fejlesztéseknek.

LÁTHATATLAN GYÓGYÍR REPEDEZETT BŐRRE A 3M -TŐL

  2011.09.28. 12:52

A nyirkos, szeles őszi-téli napok gyakran egészen pikkelyessé, repedezetté teszik a bőrt. E tekintetben elsősorban a kézfej, a száj és az arc lehet érintett, de hasonló tünetek a sarkakon és a könyökön sem ritkák. Erre kínál most láthatatlan megoldást az amerikai 3M Nexcare termékcsaládjának új, C- és E-vitamin tartalmú készítménye. A víztiszta, a bőrön teljesen láthatatlan réteget képező hatóanyagot a körömlakkokhoz hasonlóan ecsetelővel visszük fel a sérült, repedezett felületre. Az így kialakult réteget külön eltávolítani nem kell, az természetes úton − mosdás, ruhaviselet, a kéz használata során − magától lekopik. Az ajánlott, napi kétszeri kezelés igény szerint sűríthető, az így elérhető, jellemző gyógyulási idő pedig töredéke a kezelés nélkül várhatónak.

GÖRÖG ZITA: A DIVAT MÁSODLAGOS A GYEREKEKNÉL

  2011.09.21. 22:12

Egyre fontosabb a babaruhák világában is a divat, de nem szabad túlzásba esni: egy kisgyerek öltözködésénél a funkció és a tartósság a döntő szempont - vallja Görög Zita modell, műsorvezető. Bár az anyukák hajlamosak arra, hogy egy-egy „cuki” ruhadarab kedvéért nagyobb összeget is kiadjanak, a kezdő kismamáknak a sztáranya azt javasolja: ne engedjenek a kísértésnek, a gyerek úgysem kíméli, ami rajta van.  A sztármodell sokkal fontosabbnak tartja a tartósságot a trendeknél

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
HIRDETÉS

 

 
Óra
 
SMS HIRDETÉS
 


 

 

STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG    *****    Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! &#9205; Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK